Campingutstyr

Norges største butikk med campingutstyr!

Besøk vår butikk på 800 m2 i Tønsberg eller bestill varer online - og hent i butikk. Vi tilbyr et stort utvalg campingutstyr – og vårt smilende personale hjelper deg å finne det du trenger.

Hvor?

Campingbutikken ligger i 2. etasje i våre lokaler på Sem, rett ved E18 i Tønsberg.
Adresse: Åshaugveien 4, 3170 Sem. Se åpningstider og kontaktinfo her.

Stort delelager for bobil og campingvogn

Vi har en rekke deler på lager. Det vi ikke har inne, bestiller vi for deg. Leveringstiden på bestillingsvarer avhenger av leverandørens logistikk og beliggenhet.

Bestill på nett – hent i butikk

Vi samarbeider med to utstyrsleverandører, Kama Fritid og Max Fritid. Bestill campingutstyr online fra leverandørene og hent varene hos oss. Leveringstiden er opp til 14 dager. Du mottar en sms når varene er klare for henting.

Alt av campingutstyr

Butikken bugner av praktiske duppeditter for ferielivet, stort og smått – alt du kan ønske deg. Rett og slett en skikkelig "godteri-butikk" for deg som er opptatt av camping og bobil.

Vi har:
MARKISER TRAPPER TEPPER RYGGEKAMERA ALARMER FORTELT PUMPER KRANER KJEMIKALIER GASSKOBLINGER BORD STOLER LEVEGGER KJØRESPEIL NIVÅKLOSSER og mye mye mer ...

Og til kjøkkenet:
KJØKKENSKAP FORTELT KOPPER OG SERVISE BESTIKK SKÅLER BOLLER GLASS KJELER OG PANNER BEREGNET TIL GASS VANNKANNER KJØLEBOKSER og mye mye mer ...

Ukens tilbud: